WAT NOG MEER?

IMG_9762.jpeg

BIBLE JOURNALING

Een beetje overgewaaid uit Engeland is het een leuke en creatieve manier om om te gaan met God’s woord. In een rustige omgeving samen nadenken over een mooie bijbeltekst en daar op een creatieve manier uiting aan geven met papier, pen, stift, verf, plakken, knippen of scheuren. Misschien komt er een mooi gesprek op gang, misschien niet. Het gaat vooral om samen ‘zijn’, even niets moeten en je gedachten de vrije loop laten.

Wil je je aanmelden gebruik dan gerust de knop hieronder.

CONTACT
ED46FAA4 F9CD-4E77-B19A-BEEF14E4B567.jpeg

WEVEN

Het kwam zomaar op mijn pad: weven. Zo leuk om te doen, rustgevend en een fijne manier om creatief bezig te zijn met wat mij gegeven is. Het is bijzonder ook om er van allerlei natuurlijke materialen in te verwerken. Ik gebruik bijvoorbeeld oa de takken van de leilindes die voor ons huis staan. Hoe leuk zou het zijn om van mijn hobby deels mijn werk te maken! Dit herfstwandkleed (ca 45x80 cm) is inmiddels verkocht! Maar ik ben alweer met allerlei nieuwe projecten bezig.  Wil je meer weten over weven of heb je interesse in een kleed, stuur me een bericht via de knop hieronder!

CONTACT
IMG_0124

HUISSTIJL/BRANDING

Een huisstijl ontwerpen is echt een feestje voor mij. Ik duik in je bedrijf en in wat jou drijft. Daarmee ontwerp ik een passend beeld voor jou en je bedrijf.

Drukwerk is en verlengstuk van je huisstijl, werk je niet met drukwerk en heb je liever een opmaak voor een digitale offerte of factuur dan ontwerp ik een template waar jij mee kunt werken.

Of denk eens aan een folder of e-mail nieuwsbrief.

CONTACT

Lab zin -en vormgeving 2020 Privacy verklaring